Nejnovější recenze ze sekce Infrasauny a sauny
- malá, pěkná,dřevěná saunička
- vejde se i jeden dospělí a jedno dítě
- nastavení teploty a času
- plní učel pocení
- trošku fuky a netěsnost
- přišroubování a utěsnění lavice
sauna je pěkná. výhřevnost na 60 po 20 minutách.
netěsnost dveří,musel jsem předělat a upravit magnety.
někde velké spáry, kde to táhne. musel jsem použít silikon.
škoda že není stropní deska taky ze dřeva, je jen z papíráku a bude se špatně otírat prach.
jinak saunička je super. člověk se zapotí a během 35 minut vypotí půl kila vody. hned se i lépe spí,člověk je uvolněný a hlavně po měsíci kilo pryč. do roka mám dvanáct kilo dole :-D
Sauna sestavena, vše krásně sedí. Funguje perfektně, jen ta anténa u rádia by mohla být delší, aby se chytily i slabší stanice. Za mě plná spokojenost.
- Spokojenost
Spokojenost. Splnila očekávání.
- splnilo moje očekávání
- Nejlepší.....
- Skvělá
sauna hezky vypadá, je brzy nahřátá, plně vybavená, jediné nemohu přijít na to ,jak se přehazují stupně z fahrenheita na celsia ,jinak velká spokojenost
snadná montáž, slušná vlalita zpracování, za ty peníze velmi dobrý produkt.
- pěkný design
- funkčnost bez výhrad
- mechanická montáž snadná a celkem pohodlná
- nejednoznačnost v možnostech zapojení konektorů
- absolutně nedostatečný, prakticky žádný návod na zapojení elektroinstalací. Některé úkony lze proádět pouze metodou pokus-omyl
Velmi kvalitní výrobek s totálně odfláknutým návodem k sestavení.
Zatím se testuje a je OK.
- pěkný vzhled výrobku a dobrá funkce dle osobního požadavku
Výrobek jsme snadno a rychle uvedli do provozu bez jakýchkoliv problémů. Po zapnutí vše pracovalo jak mělo. Celková spokojenost.
Výrobek, i když byl vyrobený v Asijském státě je co se týká kvality na vysoké úrovní. Opracování dřevěných částí, jednotlivé díly do sebe bez problému pasovaly. Zapojení elektoinstalace bez problému a vše fungovalo na první zapnutí.
Naši výrobci by mohli kvalitu tiše závidět.
Krásný design, vhodná i jako doplněk do interiéru. Samozřejmě skvělý relax :)
saunu nám v ceně nainstalovala fi. Belatrix. Přístup na 1. Sauna super. Rychlé nahřátí, plynulá regulace všech zářičů. Maximální spokojenost.
Splňuje, co jsem od ní očekával.
- Rychlí rozehřátí sauny
- Nízká spotřeba
- Velký unik tepla protože sauna není s plného dřeva. Je to nějaký sendvič se vzduchovou kapsou uprostřed.
- Velký rozdíl teplot v sauně . Nahoře požadovaná teplota dole o 15 C méně.
- Dveře netěsní
Za málo peněz málo muziky tzv. Dodělej si sám.
Máme jí krátce
Relax a uvolnění. Po operaci kolena mi sauna velice prospívá.
- kombinace karbonových a plněspektrálních zářičů
- rychlé nahřátí
- krásný design
- dobré zpracování
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »