Nejnovější recenze ze sekce Infrasauny a sauny
- krásná výhřevnost a elegantní pohled
- Zatím ještě nemám vyzkoušené saunování, ale po zapojení vše funguje
- Jediná věc, která mne docela naštvala je krátký přívodní kabel, vzhledem k tomu, že je vyveden na střechu sauny a pokud jí neumístíte do levého rohu místnosti, ale do pravého, jako v mém případě, tak je nutné použít prodlužovák. Nechápu to, jedná se přece o pár korun ve srovnání s cenou sauny.
Sauna vypadá moc hezky, montáž také nebyla složitá, pouze zaháknutí přední stěny je , vzhledem k váze, trochu svízelnější. Návod srozumitelný.
- Krásná elegantní sauna, voňavé dřevo, infrazářiče fungují výborně a s okamžitým účinkem. Montáž je jednoduchá.
- Rychlá a jednoduchí montáž,plně vyhovuje provoz bez problémů
Rychlá a jednoduchá montáž,vše funkční,splnuje předpokládané požadavky
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Super sauna, vše podle představ. Vřele doporučuji k nákupu.
Prostorná sauna, příjemná opěrka. Rychle se nahřeje. Na pohled hezká. Poměr cena /výkon dobra.
Tato sauna splinila má očekávání. Lze dosáhnout dostatečně vysoké teploty.
Pro rodinný dům ideální - velikost.
Každý sestaví sám.
Maximální spokojenost, doporučuji.
Zatím nepoužito
- Velice dobře zpracované.
- Naprosto nesmyslný návod k použití, řídící jednotka nedělá to, co by asi měla, protože manuál překládal Neználek!
Možná dobrý produkt, ale ten můj nefunguje, a MARIMEX mlčí a nekomunikuje!
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Na Vaše dotazy jsme odpověděli ihned, jak jsme dostali vyjádření ze servisního oddělení.
S pozdravem, tým Marimex.cz
Vážení potencionální zákazníci. Tento výrobek jsme zakoupili před měsícem. U výrobku není přiložen odpovídající návod, je obecný a k jinému , sice podobnému, typu. Návod se ve více bodech se liší. Absenci návodu jsem reklamoval, žádal e-mailem zaslání odpovídajícího, do této doby nic. Dílenské zpracování dřevěné části je velice špatné, zvláště osazení předního dílu absolutně nesedí. Pravý úhel je pro výrobce abstraktní pojem. Nakonec jsme montáž dřevěné části s kamarádem zvládli, ale bylo třeba některé spojovací prvky předělat (posunout) , něco přihoblovat , něco sešroubovat atd. Zpracování absolutně neodpovídá ceně. Co se týká funkčnosti sauny jako takové zatím nemohu posoudit.
- Veliká spokojenost
Snadná a rychlá montáž.
Rychlost nahřívání sauny.
Vše bez problémů.
-Jak jsem již uvedl, naučil jsem se přepočet mezi Celsiem a Fahrenheitem. Přepínač neexistuje
-Maločkost s jednou přezkou - vyskakuje
Sauna je v pohodě,
jen se musí při montáži doladit.
Některé díly nepasuji,otvor na kabel nebyl.
Jinak slouží jak má a jsme spokojeni
- Lehké
- Sestavení za chvilku, ihned připraveno k použití.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
pěškně jsem se zahřál, snadný složení
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
S výběrem infrasauny jsem si dala skutečně záležet. Porovnávala všechny možné parametry....použitý typ zářičů, jejich regulace, vybavení, design.......z nabídky infrasaun v ČR my vyšla nejlépe v poměru cena/výkon infrasauna Belatrix VISTA 2.
Doručena mi byla druhý den od objednání.......a musím říci, že splnila veškerá má očekávání. Rychlost nahřátí, super relax......
- kombinace RGlass a karbonových zářičů je super
- plynulá regulace RGLASS zařičů
- rychle nahřati
- vzhledově moc pekna
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »