Nejnovější recenze ze sekce Infrasauny a sauny
- Made in China
- Montáž v ceně
- skladný, lehký
- nafukovací stan je z PVC, které nepříjemně zapáchá, s ohledem na zdraví ne zrovna ideální materiál
- bez přiložené pumpičky
- výrobník páry působí chatrně (je pouze z plastu, vnitřní nádržka by mohla být z oceli)
Nedoporučuji.
- Prostorná, zkoušeli jsme jí s manželkou a se synem, v pohodě jsme se vešli.
- Cedrové dřevo krásně voní.
- Přehledné ovládání, zkoušeli jsme USB, Radio i Bluetooth
- Strop s LEDkami vypadá dobře.
- Pěkný design
- Uložené předvolby se stanicemi radia občas obsahují předvolbu, která nemá dobrý příjem nebo nehraje.
Nemám srovnání s jinými Red Glass infrasaunami, ale tuhle mohu doporučit. Spokojenost.
Zatím nepostaveno, bude o víkendu.
Prostorná
- pěkná,prostorná,hezké zpracování i design
- radio hraje pouze pokud je sauna v režimu topení
- kvalitní sauna
Se saunou jsme spokojeni
- sauna je pěkná, masivní...
- trochu déle trvá, než se ohřeje na požadovanou teplotu
- velký prostor,udrží teplotu i v chladnějším prostoru
- nedokonale kotvení sedáků
- Kvalitní zpracování
- Rychlost ohřevu
- Cena odpovídá kvalitě
- Prostě dobrý nákup
Pod dveřmi trochu táhne na chodidla (u konkurence jsem zažil uvnitř práh). Toto zatim vyřešil ručník. . .
- Jsem saunový nováček, a v této sauně mám za sebou teprve tři sezení :-). Sauna vypadá hezky, nijak v pokoji, kde je umístěná, neruší. Jednoduchá stavebnice, ale přiměřeně bytelná, nemám strach se někde opřít.
- Přátelé, kteří ji viděli, oceňují její celoskleněné čelo, které je v omezeném prostoru sauny příjemné a ještě esteticky saunu vylepšuje.
- Red Glass zářice - do 20 minut po zapnutí není problém se začít saunovat, a pokud si člověk navolí červené osvětlení, tak spolu se zářiči vše krásně světelně ladí. Při teplotě 60° C začnu do dalších 20 minut červeně ladit i já :-).
- Bál jsem se kvality reproduktorů, které jsem byl připraven i měnit, ale pozitivně překvapili - k reprodukci relaxační hudby naprosto stačí.
Nevýhod má poskrovnu. Za mne bych namísto různých barev osvětlení dal jen jedno (červené), které by ale třeba lehce pulzovalo. Také mi přijde maličko zbytečné, že se osvětlení vypíná samostatně, tj. po vypnutí sauny musím samostatně vypnout osvětlení. Vůně cedru není nijak silná, tj. pro lepší pocit ze saunování je dle mého vhodné používat dodávané vonné silice.
- Vzhled.
- Zpracování, nefunkční bluetooth, doba vyhrani sauny 40minut.
- Radio pořád přeskakuje. Trva nez se začnu potit.cena.
Vybiral jsem dlouho a dle recenzí, coz zjistuji ze fiktivních, vybral tuhle jel jsem az z Prahy do zlina do jediného showroomu, protože dle recenzí psali jak vše vysvětlí a popisou. Brýlatá slečna mi řekla pár základních info asi 5 minut, řekla ze technici maji rozdělané montáže vystavených saun tak můžu vyzkoušet pouze jinou alternativní. Nevěděla do jaké hloubky infra paprsky pronikají, prej Wikipedii může psát každý. A nevedela gramáž paprsků. Dozvěděl jsem se méně nez dočetl. Velice neprofesionální jednání kdyz se vas zepta hned na začátku co by jste chtěli vědět. Ma produkt odprezentovat od základu. Jal funguje karbonove zarice red apod. Nedoporučuji
- rychlé nahřívání
- pěkná
rychlé nahřívání
Reakce obchodu Belatrix.cz
Děkujeme za kladnou recenzi
- Snadné ovládání, vestavené rádio slušně hraje. Vyhřátí na 40 st. C je relativně rychlé (od této teploty je sauna již využitelná), pak to jde již pomaleji. Infrasuana splnila naše očekávání.
- Jednoduchý design
- Kvalitne zíaríče ktoré sa daju regulovať
- Perfektné osvetleníe a príjemná hudba
- Voňave cedrové drevo ktorré je veĺmí príjemné
- Dostatok míesta v saune a pekný vzhlad
- Zatiaĺ všetko O.Ķ
Saunu využívame pravídelne 2až3krat do týždňa a zatíal sme s ňou velmi spokojní.Odkedy sme ju začali používať sa nam vyhybajú choroby ako chrípka prechladnutie a podobne.Takže tento výrobok vrelo doporucujem.Musim tíež pochvaliť aj montažnikov za velmi dobre odvedenu prácu,predajcu sauny a pani ktorá sa stará o papíere o velmi dobru komunikacíu a spolupracu s nimi.Ešte raz všetkým ďakujem!
Ošklivé zpracování dřevěných roštů infrapanelů, nelícují!
pokud si máte v sauně udělat pohodlí, je to sauna pro dvě průměrné dospělé osoby. Ne pro 3-4 osoby, to jste tam potom jak sardinky. (my jsme dva!) dle mého názoru cena neodpovídá kvalitě dílenského zpracování v interiéru sauny. Ale hřeje a vše zatím pracuje, tak jak má!
- Akorát do naší koupelny.
- Sauna absolutně super, světelná terapie parádní, ionizator.
- Prostorná, pekně provedená
Výhody:ionizator, světelná terapie, prostorna
Zatím nebylo uvedeno do provozu, je to dárek, ale dle doporučení věřím, že vše bude OK.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]