Nejnovější recenze ze sekce Infrasauny a sauny
- Možnost úpravy teplot jednotlivých zářičů
Vypadá skvěle. Zatím neodskoušeno.
Výběr byl limitován místem určení - byla to jediná sauna pro 2 osoby s touto hloubkou (90 cm). Montáž byla trochu oříšek, protože probíhala v docela úzkém prostoru. Video, kde probíhá montáž uprostřed prodejní haly, je tak značně idealistické. Zejména umístění poslední stěny byl problém, protože jejímu nasazení do pantů překážely lišty držící lavici. Po jejich odstranění bylo možné poslední stěnu nasadit a poté uvnitř složené sauny přitlouct zpět lišty držící lavici. S provozem zatím spokojenost.
- Se saunou jsme velmi spokojeni. Ve všem splnila naše očekávání.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- v byte kdykoli relax s hudbou
Tým Marimex.cz
Zatím vypadá velice kvalitně, žádné suky, sedí přesně, hřeje plynule.
dobrá cena rychlá reakce
Tato sauna se nám výborně hodí do interiéru našeho bytu. Naše zkušenosti jsou pozitivní a můžeme vřele doporučit.
- Vše funguje tak, jak má. Rychlá montáž bez problémů zvládnou dva lidé, dobře zabalené, kvalitní provedení. Pro domácí saunování ve dvou ideální velikost. Nezabere moc místa, je jako velká skříň. Jsme moc spokojení. Určitě doporučujeme.
budeme teprve montovat
Krásná sauna, která nezabere velký prostor,
ale uvnitř má člověk pocit dostačného místa.
Teplo je stálé, bez kolísání. Funguje dle očekávání.
Marimex Smart 1000 M 11105625
Přidáno: 10. listopadu 2020
(naposledy upraveno 12. listopadu 2020)
Zakoupeno v MARIMEX.cz
Sauna v interiéru vypádá dobře -pěkné zpracování,v sauně je příjemně.Levná ,ale velmi příjemná.Pouze-Dlouhé vlny IR-C: (> 3 000 nm) pronikají vnější vrstvou epidermis - Dlouhé infračervené vlnové délky se používají především pro relaxaci a detoxikaci organismu.Doporučiji na dlouhé zimní večery.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Tým Marimex.cz
Skvělá infrasauna. Pokud je dostatek místa, rozhodně bych doporučila saunu této velikosti a to i v případě, že plánujete saunování převážně ve dvou lidech. Je to ve dvou až třech lidech velice pohodlné. Vejdou se i čtyři, ale to už není komfortní. Pro mne a naši rodinu je to skvělá koupě, které rozhodně nelitujeme. Saunu máme krátce a vše funguje jak má a naprosto splňuje naše očekávání.
zatím spokojrnost
HealthLand Standard 2012
Přidáno: 8. listopadu 2020
(naposledy upraveno 8. listopadu 2020)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
Vše přišol v pořádku postaveno za cca45 minut nefunguje přepínání teploty z fahrenheitra na stupně celsia ale to nám nevadí zapínáme stejně vždy na plný výkon.Dobré zpracování vše sedí jak má.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- ,
- ,
- malý byt - malá sauna pro jednoho akorát
zatím není
Jak mohu něco ohodnotit,když jsem ještě nic objednaného nedostal?!!!!
- produkt ok
Vzhled, velikost, výkon/cena, výbava.
Velká spokojenost s provozem sauny
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »