Nejnovější recenze ze sekce Infrasauny a sauny
Dokonale vyhovuje mým požadavkům na velikost a provedení
Marimex Trendy 2001 M 11105610
Registrovaný uživatel
Přidáno: 11. února 2021
(naposledy upraveno 16. února 2021)
- Pěkná sauna, jednoduchá montáž. Vešla se krásně do koupelny. Perfektní služby fa. Marimex i přepravní společnosti Geis.
- Příjemný relax , vše funguje jak má.
- zatim nic
Vše odpovídá popisu a parametrům, skvělý poměr ceny a výkonu. Vřele doporučuji.
- jednoduchá montáž bez problémů
- vše funguje
- vnitřní prostor dostatečný
- zářiče i zepředu
- až na detaily dobrý návod na montáž a saunování
- dobré dílenské zpracování sauny
- dosažení vysoké teploty v sauně i při umístění v místnosti s10 st.C
- vhledem k možným kombinacím není stoprocentní, jaké zářiče budou kde osazeny
- přední zířiče mohly být umístěny o 30 cm výš
- drobný detail- zaslepovací dřevěné knoflíčky na madlo moc nepasují
- nastavení jednotlivých zón je lepší provést prakticky než dle návodu
- pěkně udělaná
- jako jediná je nižší než 2 m
- lýtkové topidlo dosáhne maximálně 36°C, takže pokud máte rádi studené nohy, respektive celé tělo od zad dolů, je sauna od Marimex ta správná volba
- při snaze řešení situace s týmem Marimex v čele s Ondřejem Váňou, jsem se dočkal až překvapivé arogance, že s tím rozhodně nic dělat nebudou
- sklo není izolační, takže z něj jde chlad
- dveře úplně netěsní, takže jimi táhne
- Sauna zcela splňuje očekávání.Dostatek topidel i na podlaze což nevede k chladfu od noh, rychlé nahřátí. Velice jednoduché a bezproblémové složení pro dvě osoby cca 15 minut.
- vlastní sauna doma v nevyužitém prostoru haly panelového bytu
- nízké provozní náklady
- neomezený přístup
- časová úspora
- náhrada za finskou saunu - díky restrikcím
Naprostá spokojenost! Bydlíme v 7 tis. zapadákově Vimperk, kde za saunováním musíme dojíždět do 20 - 30 km vzdálených obcí. Po vládních restrikcích a kalkulaci nákladů jsme pořídili tuto infrasaunu, přičemž pořizovací náklady a náklady za provoz by se nám měli vrátit za zhruba 3/4 roku. Zprvu jsem se bál, zda-li mě bude domácí infrasauna bavit a jak často ji budu využívat. Používám již čtvrtý měsíc, chodím obden a mám problém nechodit denně. Na základě mých zkušeností koupili i prarodiče a rovněž si nemohou vynachválit. Kdo má rád saunování a váhá, vřele doporučuji. ;) Enjoy
- spokojenost s infrasaunou
- spokojenost se záručním servisem i s prodejcem
K napsání recenze jsem se odhodlal díky skvělé zkušenosti se záručním servisem. Saunu mám od 28.12.2018 a využívám ji 3x týdně pravidelně po celý rok. 20.1.2021 se mi saunu nepodařilo zapnout a tak jsem to nahlásil prodejci. Díky prodloužené záruce 3 roky, ji mám dnes 28.1.2021 opravenu (výměna zdroje) a jsem moc spokojený zákazník :-)
Infrasaunu, prodejce a výrobce mohu jen doporučit.
prodejce: domacitechnika.cz
servis: Marimex
Reakce značky Marimex
Tým Marimex.cz
koupil jsem společně s vířivkou. Super wellness i v této hrozné době.
Sauna si "nepamatuje" poslední nastavení a světlo je nutné vypínat samostatně.
- Manžel se synem měli sestaveno během hodiny.
- Prostorná
- Skvěle vypadá
- Rychlé vytápění na požadovanou teplotu
- Po týdnu používání žádné nevýhody nemá
Prostorná, skvělé vybavení. Vyhrevny panel v celé podlaze a na jedné straně i vepředu. Prostorná. Dospělý člověk si lehne když pokrčí nohy. Po týdnu používání není co vytknout. Mohu jen doporučit.
- Snadná montáž
- Topidla byla během pár minut rozpálená
- Možnost párování s telefonem přes BT
Nic
Zatím se seznamujeme.
- Infrasauna splnila moje ocekavani, jednoduse jsme ji slozili az na trochu komplikace pri osazeni spodniho pantu sklenenych dveri (musel jsem seriznout plastove podlozky jinak to neslo vlozit do der ve skle). Jinak hezky topi az na 65 stupnu i pri umisteni na venkovni terase i kdyz je venku kolem 0 stupnu.
Kryci listy na panelech zevnitr se mi zdaji takove tenke, snad to vydrzi a nepraskne casem.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Na první pohled hezké provedení. Z blízka už no jako když truhlářský učeň udělá. Trochu zklamání že jedna topní trubice vypadala jako ojetá a samozřejmě nefunkční a musel jsem čekat na výměnu. Jinak výměna bez problémů a už vše funguje jak má. Za ty peníze dobrý výrobek. Plní účel to je hlavní.
- Jednoduchá montáž
- Vyhřeje se na maximum i v pokojové teplotě pod 15st.
- Solidní provedení výrobku
- 2 lidé se vejdou vcelku pohodlně
- Nemá venkovní ovládací panel.
- Skleněné dveře netěsní
- Málo se ohřívá sedačka
- Jsme moc spokojeni!
domácí soukromí
Prostě, očekávané splnilo očekávání.
Tým Marimex.cz
Sauna je super, toužila jsem po ní několik let a konečně ji mám a užívám si ji. I když je to nejmenší sauna pro 1 osobu, vejdeme se do ní i se synem.
Tým Marimex.cz
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »