Nejnovější recenze ze sekce Infrasauny a sauny
- Jednoduchá montáž, vše bez problémů
- vybíral jsem dle recenzí a hodnocení . Jednoznačný vítěz.
- maximální spokojenost
- kombinace plně spektrálních a karbonových zářičů...super
- prvních 10 dni spokojeni
vybrané zboží splnilo naše očekávání, výborná kvalita za přijatelnou cenu
jednoduchá montáž
malé rozměry
výhodná cena
- vše OK
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Vše v pořádku
- hezký design
- red glass zářiče
- dotykový ovládací panel sporadicky reaguje
- slabý podlahový zářič
Věřím, že časem ocením přínos na svoje zdraví:-)
- Vejde se i do ložnice
- Dá se sestavit i v jednom (i když trochu ztuha)
Sauna je skladná, ale zároveň s dostatečným prostorem na sezení. Nemám vůbec nic, co bych jí mohl vytknout, hřeje skvěle, splnila přesně to, co jsem od ní očekával.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše vyčerpávající hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Vaše spokojenost nás velmi těší.
- super
Tým Marimex.cz
Krátká doba natopení, snadné ovládání, dobře fungující pouštění hudby přes bluetooth, podcenil jsem impregnaci dřeva před prvním použitím - hned se udělaly mapy
- infrasauna pro 2, ale kdyz tam jsme sam, citim se fajn
- karbonove topidla
- podlahove topidlo
- ionizator
- led osvetleni
- radio, mp3
- bocni decentni proskleni, sauna vypada hezky
- v kouplne tak akorat
- skryte spoje sten
- celkove velmi dobry produkt
- doporucuji prikoupit operku zad
- nasadit a spojit posledni stenu, byla psychiatrie, spotil jsem se tak, ze jsem uz do sauny nemusel :) ... ale jinak vse drzi velmi dobre.
Tým Marimex.cz
Zatím mohu krátce sdělit toto:
- naprosto bezproblémová a rychlá montáž, přiložený návod na montáž a provoz srozumitelný, průvodní obrázky v návodu v barvě
- po sestavení ihned plně funkční
moje doporučení: před dodáním jsem shlédl montážní video na netu, což výrazně už i tak jednoduchou montáž zrychlí
- dostatek vnitřního prostoru
- Saunování v klidu domova
- kvalitnější zářiče s nízkým emf
- vzhled
- poměr cena / výkon
- drobné nerovnosti při zapasovaní jednotlivých části při montáži, ale nic vážného
se saunou jsme spokojeni, je jediná cenově dostupná se zářiči s nízkým emf zářením. jsme spokojeni i s designem. sauna je prostorná, nakolik je pro 3 lidi, ale většinou ji používáme dva :-)
- Snadná montáž
Saunu používám teprve krátce.
Kvituju, že red light zářiče mají rychlí nástup v poměru s karbonovými. Kabina je v místnosti s cca 20C a na maximální hodnotu (65C) to trvá tak 15- 20 min. Po dosažení maximální teploty se red light zářiče vypnou. Stačí otevřít větrací otvor ve střeše a teplota zase o pár stupňů klesne.
Karbonový zářič pod nohama se ke konci rozehřeje až moc, ale ručník na podlaze to vyřeší.
Zádovou opěrku rozhodně doporučuji. Mít záda přímo u red zářičů bych po celou dobu nechtěl.
Z přední části jde pocitově chlad (kolena a holeně jsou chladnější než zbylá část těla), i když dveře v celku těsní. Lze zřejmě vyřešit změnou polohy v sauně, tj. když je v ní člověk sám.
Dílenské zpracování OK. Nemusel jsem nic brousit.
Sestavení v jednom člověku bez problému.
Barevná světla nejsou potřeba, jelikož v kabině příjemně svítí red light zářiče.
Tým Marimex.cz
Do sauny jsem chodil prakticky 40 let. Proto mi po úrazu páteře několik let skutečně chyběla. Výběru infra-sauny jsem se i z toho důvodu důkladně věnoval, hlavní příčinou nákupu se stalo očekávání jejího příznivého vlivu v ohledem na terapii spasticity. Hovořit v této souvislosti o ceně tak považuji za bezpředmětné a o splnění představ za předčasné.
jsem naprosto spokojena se zbozim a v stricnosti prodejce