Nejnovější recenze ze sekce Infrasauny a sauny
- Celková spokojenost: provedení, materiál, topidla vše dle očekávání... :)
- Rádio resp. tuner hrozně šumí a praská i když nehraje žádný zdroj hudby... :(
- Kvalita zpracování je celkem dobrá
- Nízký odběr
- Kompaktní rozměry
- Plnohodnotné saunování
- Pár nedodělků
Některé díly by mohly být kvalitněji zpracované, ale není to nic co by se nedalo s trochou trpělivosti a řemeslné zručnosti doladit. Jinak vše funguje jak má.
Sauna je zatiaľ OK, ale montáž nebola vôbec jednoduchá
1.Návod nekorešpondoval s daným typom , vrátane manuálu pre ovládací panel
2. Všetky zámky predného panelu boli otočené o 180 stupňov a navyše dva pravé( horný a stredný) posunuté o 5 mm nadol
- komplexní výbava, rychlý náběh teploty
- podlahový rošt je příliš slabý, karbonový zářič příliš pálí do nohou
Nadmíru velká spokojenost,vše perfektní a od objednávky infrasauny Grenada 2 jsem během 40h montoval saunu doma, montáž supr jednoduchá a zároveň proběhlo první saunování.Mohu jen doporučit.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Vaše spokojenost nás velmi těší, ale bohužel tedy nerozumíme, proč jste nám dali u hodnocení produktu jen 20 %.
Tým Marimex.cz
Se saunou jsem maximálně spokojena.
nemám ještě dostatečně vyzkoušeno
Nefunguje ionizátor.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Jestliže je s infrasaunou cokoli v nepořádku, kontaktujte prosíme naší zákaznickou linku, kde Vám pomohou situaci vyřešit.
Jste mě pobavili.
Objednaný produkt stále nemám, ale už mi přišlo hodnocení. Mám takové nutkání, koupit si ho někde jinde.
Marimex Grenada 2 11105646
Přidáno: 20. listopadu 2023
(naposledy upraveno 20. listopadu 2023)
Zakoupeno v MARIMEX.cz
- jednoduché sestavení
Je to produkt Moutfield
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu.
Tým Marimex.cz
Funguje skvěle, nicméně jsme si vybrali tento typ i podle barevného odstínu. To abslolutně nesedí, sauna je v barvě přířodního dřeva a dálkový ovladač na obrázku ve výbavě není. Pouze aplikace do mobilu.
rychlá a snadná montáž,už se těšíme jak vyzkoušíme
- Snadná montáž, saunu složí i jedna ženská
- Nevím o žádné
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Doručené poškozené zboží, čekám už skoro měsíc na vyřízení reklamace.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Za vzniklé komplikace se velmi omlouváme. Prosíme Vás o trpělivost, kolegové s Vámi situaci samozřejmě vyřeší.
++++
- Jednoduše složit
- Lehce lze vytopit i v místnosti kolem 12 stupňů
- Lze vytopit na uváděnou teplotu 65°
- Hezké zpracování dřeva
- Rádio na bluetooth šumí
- Hlasitost FM rádia i na nejnižší je hlasité
- display v sauně nejde zhasnout, když chce mít člověk přítmí, tak je rušivé (lze vyřešit)
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, na jejímž základě se budeme snažit kvalitu výrobků zlepšovat. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
- 8 karbonových žářičů, milé překvapení je i zářič pod chodidly.
- nejde naladit rádio
Infrasauna s karbonovými zářii pro 2 osoby plně splňuje moje představy. Pro poslech hudby a mluveného slova využívám mp3. Využívám také ionizátor, solné krystaly. Nedostatek - rádio se mi nepodařilo naladit. Přesto doporučuji infrasaunu zakoupit. Nemusíte nikam jezdit, vždy ji máte "po ruce". Saunování 50 minut při teplotě 50°C spotřebovalo jen 1 kwh el.proudu.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Jestliže je s infrasaunou cokoli v nepořádku, doporučujeme kontaktovat naší zákaznickou linku.
- Výborná sauna na domu
- Vlezeme se dva úplně v pohodě ještě s rezervou
- Ideální výhřev a možnost nastavení teploty
- Těsnění po sklech zamezuje vniku studeného vzduchu
- Montáž v ceně
- Malinko prochází vzduch skrz uchycení dveří, takové kovové přichytky nahoře a dole na druhé sklo, ale je to fakt minimum a vyřešil jsem to tak že k tomu spodním jsem položil solnou kostku a už neprofukuje a co projde, tak přes sůl
- Moc dobrý.
- Nejlepší sauna, jakou jsem kdy měla
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »