Nejnovější recenze ze sekce Infrasauny a sauny
- pěkný vzhled
- speciální zářiče bez emf
- celkem jednoduchá montáž
- trochu vyšší cena
infrasauna funguje jako má a jsme s manželkou velmi spokojeni
Umístění panelu na zemi Je uprostřed sauny, takže když jsou uvnitř 2 osoby, tak na panel si může dát každý jed jedno chodidlo!!! Doporučil bych užší a širšítak, aby saunující mohli mít obě chodidla na panelu. Jinak naprostá spokojenost.
Jednoduchá na složení , jednoduché ovládaní.
- uklidní tělo i duši
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
super
Zboží přišlo rozbité a mám problém s reklamací.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Za vzniklé komplikace se velmi omlouváme. Zákaznické oddělení je momentálně přetížené, proto může odpověď trvat déle. Prosíme Vás ještě o trpělivost, kolegové Vás budou kontaktovat.
- prostorná sauna
- kvalitní zářiče
- 8 karbonových zářičů, ionizátor, LED světelná terapie, MP3 a FM rádio s dálkovým ovládáním za dostupnou cenu
- snadná montáž díky klipům
- ionizátor umožňuje pracovat v režimu ozónové desinfekce
- výrobce dodává jediný (zastaralý) návod k sestavení pro více typů infrasaun
- kazy a drobná poškození dřeva i z pohledové strany
Určitě kvalitní sauna z pohledu funkčnosti a vybavení. Zklamání může přinést pouze horší kvalita dřeva s drobnými kazy i z vnější pohledové strany.
- Skvělá věc, doporučujeme!
- Rychlá montáž, chlap s 2 dětmi za 1/2 hodiny hotovo
- Rozumná cena
- zatím nic
Sauna splnila očekávání
Tým Marimex.cz
Bohužel nemohu ohodnotit, tento produkt nám nebyl dodán.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Za dodání záměny se velmi omlouváme. Ohledně této situace Vás bude kontaktovat naše zákaznické oddělení.
Tým Marimex.cz
- ...dodané zboží odpovídá požadavkům ....
...dodané zboží odpovídá požadavkům ....
Tým Marimex.cz
Suprová sauna! Člověk je jako znovuzrozen. Pleť se krásně pročistí a vypne. Opravdu má hubnoucí a regenerační účinky. Světelná terapie je také super! Rádio hraje skvěle. Krásně voní. No prostě bomba. Vyplatí se připlatit si. :-)
Vzhledem k funkci infrazářičů je cena přiměřená. Jsou velice kvalitní a hlavně pokrývají spektrum IR-A. Infrasauna
je také velice kvalitní a moc hezká.
- cena/výkon
- vše funguje jak má
- snadná montáž - do hodinky nemáte co dělat...
- dílčí nedostatky v přesnosti spojů, ale cena odpovídá kvalitě
Celkově jsem po prvním saunování spokojen. Radio i MP3 funguje jak má, dosažená teplota 65°C během deseti minut po zapnutí (škoda že nejde nastavit vyšší). Vnitřek je dost prostorný.
velice snadná montáž
- Krásná sauna, plněspektrální zářiče
Zatím mohu jen doporučit
- spokojenost, jen máme špatný signál rádia
- jednoduchost použití
- Splňuje všechny mé požadavky na užívání infrasauny. V tomto směru jsem velmi spokojen. I přes níže uvedené nedostatky tento typ doporučuji.
- Vnitřní opláštění sauny je dobré , ale na vnější opláštění bylo použito nekvalitní dřevo a závady byly viditelně zatmeleny a pro vnější efekt nastříkány silnou vrstvou lazury. Není to nijak na závadu, ale jedná se o interiérový kus "nábytku" a toto mi trošku vadí. Za úplně zbytečné považuji blikající LED světlo. Místo uklidňujícího efektu si připadám jak na diskotéce. Kovové části madla jsou nekvalitně opracovány.
Nemohu nic hodnotit. Objednáno před 10 dny a zatím žádná reakce od dodavatele - saunu nemám a nikdo se neozývá.... :-(((
První zkušenosti po několika dnech odpovídají mým předpokladů (po pěti dnech od doručení a montáže jsem využil infrasaunu již dvakráte)
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »