Marimex Sisu L 19900139

Popis produktu

Parametry produktu

Kapacita sauny
3 osob
Výška
1900 mm
Šířka
1500 mm
Hloubka
1100 mm
Hmotnost
206 kg
Materiál
kanadský jedlovec (hemlock)
CD/radio přehrávač
ne
Umístění
interiérové
Typ
finské sauny
Rohové
ne
Příkon
3000 W

Parametry produktu

Kapacita sauny
3 osob
Výška
1900 mm
Šířka
1500 mm
Hloubka
1100 mm
Hmotnost
206 kg
Materiál
kanadský jedlovec (hemlock)
CD/radio přehrávač
ne
Umístění
interiérové
Typ
finské sauny
Rohové
ne
Příkon
3000 W

Popis produktu

Složení setu 1x Finská sauna Marimex SISU L 1x Vířivý bazén MSPA Otium M-OT061

Jste-li příznivcem klasického saunování a nemůžete, nebo nechcete využívat veřejné sauny, můžete si pořídit pravou finskou saunu SISU L pro dvě až tři osoby domů. Finská sauna splní vaše požadavky na design, snadnost montáže i funkčnost. Sami si zvolíte, kdy a jak dlouho se chcete saunovat. Vše v naprostém soukromí. Výhodou finské sauny je připojení ke klasické zásuvce na 230 V, s jističem 16A. Nemusíte tedy mít 3fázové rozvody 380/400V.

Saunování je ideálním prostředkem pro uvolnění mysli a zregenerování těla. Tradiční finské sauny Marimex SISU L pro 2-3 osoby přinesou blahodárné účinky wellness přímo do vašeho domova. Vynikají designovými prvky, jednoduchostí montáže, funkčností a dostupností. Sauny jsou určeny do vnitřních prostor s minimální teplotou 15°C a možností odvětrávání. Kouzlo relaxace si tak můžete užívat kdy chcete, jak dlouho chcete a hlavně v soukromí. Finské sauny pracují na základě termoterapie – léčebné metody, která využívá příznivé účinky mírného přehřátí tkání. Saunování posiluje imunitu, zvyšuje odolnost organismu, zpomaluje jeho stárnutí a chrání před civilizačními chorobami. Pomáhá snižovat hladinu cukru u diabetiků, podporuje funkci srdečního svalu. Zlepšuje prokrvení a urychluje hojení ran. Zároveň velmi pozitivně působí na psychiku člověka.

Co je Sisu? Sisu je finský životní styl, jehož podstata tkví v zlepšování pohody, větším úspěchu v životních výzvách, podpoře vytrvalosti a dosahování cílů. Spadá do něj i tradiční finské saunování.

Výhody finských saun Marimex

Zdravotní přínos

Pravidelným saunováním se organismus otužuje, zlepšuje kondici a získává větší obranyschopnost. Regenerační účinky aktivuje teplota vzduchu mezi 65 až 90°.

Wellness doma

Pohodlí, kdy se člověk nemusí řídit otevíracími hodinami wellness centra, saunovat se může bez složitého cestování a do několika minut od zapnutí sauny, je k nezaplacení.

Vlastnosti materiálu

Sauna je vyrobena z dřeva kanadského jedlovce – hemlocku. Mezi jeho hlavní přednosti patří odolnost, bezsukovost a vynikající tepelněizolační vlastnosti.

Součásti balení

Korpus sauny pro 2-3 osoby včetně lavice a podlahového roštu

Saunová kamna Harvia s integrovaným ovládáním, včetně přívodního kabelu zakončeného zásuvkou (délka přívodního kabelu 3 m, ve stěně sauny je připraven otvor pro protažení kabelu). Příkon kamen 3 kW

Ochranný rám kolem kamen

Lávové kameny 2x opěrka zad

Saunové příslušenství - vědro, naběračka, teploměr, vlhkoměr, přesýpací hodiny

Nástěnné světlo uvnitř sauny

Technické informace

  • Materiál sauny: Hemlock
  • Doba natopení: cca 1hod (záleží na okolních vlivech včetně teploty v místnosti, kde je sauna umístěna)
  • Maximální teplota: 65-90 °C
  • Šířka lavice: 140 cm
  • Hloubka lavice: 50 cm

Materiál sauny

Hemlock - je odolné dřevo z kanadského jedlovce. Jeho světlehnědý až růžový tón vytváří jedinečný a charakteristický obraz.

Vířivý bazén MSPA Otium M-OT061

Čtvercová nafukovací vířivka Carlton Otium M-OT061 má krom vzduchových trysek navíc 6 hydromasážních trysek, které nabízejí osvěžující masáž s nastavitelným směrem a úrovní tlaku. Dno vnitřní folie vířivé vany je pokryto pravidelně rozmístěnými výstupky, které poskytují dodatečné tření a zabraňují uklouznutí při vstupu do vany a výstupu z ní.

Parametry vířivky

  • Počet osob: 6 dospělých osob
  • Vnitřní rozměr: 145 x 145 cm
  • Vnější rozměr: 185 x 185 cm (po naplnění vodou, tolerance ± 5%)
  • Výška: 68 cm
  • Objem vody: 930 l
  • Trysky: 125 vzduchových trysek + 6 Hydro-jets trysek

Masáž vzduchovými tryskami - 360 stupňový systém vzduchových trysek plní vířivou vany tisícovkami vzduchových bublinek, rovnoměrně rozmístěné trysky vypouštějí bublinky směrem do středu vířivé vany, čímž vytvářejý rovnoměrný celotělový relaxační zážitek

Hydromasážní trysky nabízejí osvěžující masáž vodními tryskami s nastavitelným směrem a úrovní tlaku. Zlepšuje kvalitu spánku uvolněním stresu a zatuhlých kloubů a svalů, což snižuje nepohodlí v nočních hodinách. Řada Muse nabízí 3 sady (6 vodních trysek) po obvodu vířivé vany.

  • Teplotní rozpětí ohřevu: max. 40°
  • Příkon ohřevu vody: 1 500 W
  • Výkon perličkové masáže: 720 W

Variabilní rychlost bublinek:

  • úroveň 1: 300W
  • úroveň 2: 500W
  • úroveň 3: 720W
  • Napájení: 220-240V / 50Hz
  • Rychlost ohřevu vody: 1,5 – 2°C /hod
  • Filtrační čerpadlo: 60 W / 1 800 l /hod
  • Délka napájecího kabelu: 5 m.

Vlastnosti mobilní vířivky MSpa Otium M-OT061

  • Barva skořepiny: modrá
  • Vnější materiál: RhinoTech Prémiové PVC - odolné a stálé, šedá barva

UV lampa

SMART filtrační systém

ANTI-ICING

Antibakteriální povrch

Energy Saving Timer

Whisper Quiet Tech

Protiskluzové dno

Ozonátor (5,5 W, 30-50 mg/hod.)

Nafukovací kryt

Funkce rychlonafukování M-one

Dálkové ovládání MUSE

Řídící a filtrační jednotka je zabudována do pláště vířivky

UV lampa

Uvnitř ovládací jednotky je zabudovaná mini sterilizační komora s UVC LED lampou, která zajišťuje, že každá kapka vody v Mspa je pod neustálou ochranou - bez ohledu na to, jestli se v ní zrovna koupou lidé nebo ne. Testy ukazují, že tato lampa dokáže za 4 hodiny zahubit 52% bakterií. UV LED lampa nemůže poškodit vaše oči ani pokožku, jelikož je kompletně uzavřena uvnitř čerpadla. Narozdíl od UVA nebo UVB záření UVC nemá vliv na životnost. Vlnová délka UVC záření je pečlivě nastavena tak. aby neovlivnila životnost ostatních částí vany. Spotřeba tohoto UVC systému je velice nízká.

SMART filtrační systém

Filtrační systém SMART vás upozorní na výměnu nebo vyčištění kartuše.

ANTI-ICING

Úplně nový systém ANTI-ICING bude neustále dohlížet na vaši vířivou vanu a hlídat bezpečnou úroveň teploty. Pokud teplota vody poklesne pod 1°C, ohřev se automaticky spustí, dokud teplota vody nestoupne na 3°C. Toto zabrání vodě v zamrznutí a ochrání tak cirkulační

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Pánské kraťasy a šortky","https://panske-sortky.heureka.cz/"],["Úklidové kartáče","https://uklidove-kartace.heureka.cz/"],["Květináče a truhlíky","https://kvetinace.heureka.cz/"],["Obaly na knihy","https://obaly-knihy.heureka.cz/"],["Katalytické lampy","https://katalyticke-lampy.heureka.cz/"],["Dámské tenisky Vans","https://damske-tenisky.heureka.cz/f:32097:43941583/"],["Ovocné čaje pro děti","https://detske-cajove-napoje.heureka.cz/f:16254:548422/"],["Osobní celoroční pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.cz/f:5428:100839/"],["Vánoční stromky ANMA","https://vanocni-stromky.heureka.cz/f:26607:41273115/"],["Vizážistické židle","https://kadernicka-kosmeticka-kresla.heureka.cz/f:38284:56290655/"]],"Vybrané značky":[["Infrasauny a sauny MCK Commerce ltd","https://infrasauny-a-sauny.heureka.cz/f:11276:43798487/"],["Infrasauny a sauny Insportline","https://infrasauny-a-sauny.heureka.cz/f:11276:42114774/"],["Infrasauny a sauny France","https://infrasauny-a-sauny.heureka.cz/f:11276:16195359/"],["Infrasauny a sauny Harvia","https://infrasauny-a-sauny.heureka.cz/f:11276:293909/"],["Infrasauny a sauny Home&Garden","https://infrasauny-a-sauny.heureka.cz/f:11276:41228471/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat držák na mobil?","https://drzaky-mobily.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-drzak-na-mobil/"],["Jak vybrat kompostér?","https://kompostery.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-komposter/"],["Jak vybrat pouzdro na brýle?","https://pouzdra-bryle.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pouzdro-na-bryle/"]],"Vybrané produkty":[["BerlingerHaus BH-1977","https://mlynky-koreni.heureka.cz/berlingerhaus-bh-1977/"],["Dřevěný kruh na lapač snů Ø12 cm","https://vysivaci-ramecky-a-kruhy.heureka.cz/dreveny-kruh-na-lapac-snu-12-cm/"],["Pringles BBQ 165g","https://chipsy.heureka.cz/pringles-bbq-165g/"],["TFY No.8799","https://trezory.heureka.cz/tfy-no-8799/"],["Kellys Kiru Race 12\" limetkové","https://detska-balancni-kola.heureka.cz/kellys-kiru-race-12-limetkove/"],["Medailonek srdce otevírací","https://svatebni-dekorace.heureka.cz/medailonek-srdce-oteviraci/"],["IQOS ILUMA PRIME látkový stylový kryt Indigo","https://prislusenstvi-pro-zahrivany-tabak.heureka.cz/iqos-iluma-prime-latkovy-stylovy-kryt-indigo/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}